Kristof en Kim

13 maanden

13 maanden

13 maanden

imageimage

Dertien maanden is ze al, onze lieve Isolde!

image image image

De laatste maand is ze enorm gegroeid. Ze kreeg vier tandjes tegelijkertijd (en heeft er nu zes) en ze stapt pijlsnel overal langs af. Helemaal alleen stappen lukt nog niet, nu en dan blijft ze al eens alleen staan voor enkele seconden.

Hiep hiep hiep voor Isolde! #eersteverjaardag #feestjemetmeterenpeter –> Op Instagram plaatste ik een filmpje van Isoldes eerste verjaardagskaarsje met meter en peter!

imageimage image

Aan tafel eet ze het liefst wat wij eten; groentepap schuift ze aan de kant, de allerlaatste portie moedermelk uit de diepvries is opgedronken! Ze speelt liefst met hetzelfde speelgoed als grote broer en is dolgraag bij hem in de buurt! Heerlijk om hen te zien knuffelen en giechelen! Axl-Miro is meestal heel lief voor haar en deelt bijvoorbeeld zijn koekjes als we samen naar huis fietsen na werk/school/crèche, maar af en toe kan hij haar stevig wegduwen of speelgoed uit haar handjes rukken. Kleine zus pleit echter ook niet helemaal onschuldig… toen Axl-Miro onlangs in de fiets in slaap viel, trok ze gretig aan zijn oren! 🙂

image

image

image

Isolde klimt onbevreesd en onvermoeibaar op trappen en stoeltjes!

image

imageimage

Ze heeft best lang dezelfde kleding kunnen dragen (maat 62/68), maar nu heb ik haar kast flink moeten opruimen en plaats moeten maken voor de kleertjes in maat 74. Bij ons laatste bezoekje aan Kind&Gezin begin september was ze 72 centimeter groot; ze bengelt ergens in het onderste gedeelte van de groeicurve maar doet het echt supergoed! Ik heb haar voor het eerst broeken aangedaan (handiger om te kruipen dan een kleedje) en moet misschien toch eens toegeven dat het gele vestje dat ze al sinds ze drie maanden was draagt toch wat klein aan het worden is ;-). De slaapzak die ik in januari voor haar maakte past nog goed, een groter exemplaar ligt weliswaar geknipt klaar!

image

April vs. september 2015 – 7,5 maanden vs. 13 maanden

image imageimage

Ze kreeg van oma haar allereerst schoentjes, maat 19, het begin van een ongetwijfeld uitgebreide collectie! De keuze in de schoenenwinkel was vrij groot, maar ik vond het nogal ontgoochelend. Alle schoenen waren ofwel roze, goudkleurig, glitterend of in lakleder, ofwel de vier voorgaande eigenschappen bij mekaar 😉 We kozen bronskleurige schoentjes omdat die het best combineren met haar kleren. Ze vindt ze zelf alleszins geweldig!

image

Ooh, ik zie ons prinses graag! Hoera voor Isolde!!!

image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.