Kristof en Kim

2015 in 10 foto’s!

2015 in 10 foto’s!

2015 in 10 foto’s!

’t Is al 2016!

Ik blik graag nog even terug op 2015, het eerste jaar dat ik volledig documenteerde op deze blog. Ik vond het fijn om door het fotoarchief te scrollen en nog eens te lezen wat ik afgelopen jaar allemaal schreef (58 blogberichten, bijna 9000 keer gelezen en bekeken door jullie, leuk!!).

imageimage

Isolde groeide van een vrolijk baby’tje naar een actieve peuter die vlot kan stappen en flink begint te babbelen (6 maanden -> 7 maanden -> 8 maanden -> 9 maanden -> 10 maanden -> 11 maanden -> 13 maanden -> 16 maanden). Axl-Miro nam na 2,5 fijne jaren afscheid van de crèche en werd een enthousiaste kleuter (27 maanden – 28 maanden2,5 jaar35 maanden3 jaar!).

image

Op 14 en 15 augustus vierden we fantastisch feest: wij zijn getrouwd!!! Daar gingen heel wat voorbereidingen aan vooraf, waaronder een superplezante vrijgezellendag. Uiteraard zijn er tijdens de trouw veel foto’s gemaakt.

image3

De plannen voor de verbouwingen kregen concreet vorm en gingen op het eind van het jaar ook echt van start. Hopelijk komen de bouwwerken de komende maanden op kruissnelheid en kunnen we ze in 2016 succesvol afronden en terug verhuizen!

imageimage

We gingen met ons vieren naar Madrid, onze eerste vliegvakantie met het gezin. Mooie, warme herinneringen, ik kijk stiekem al uit naar de vakantie van 2016! 😉 We gingen naar Center Parcs (waar ik blijkbaar nooit een uitgebreider verslagje over schreef, maar het park viel eerlijk gezegd een beetje tegen),  kookten op Herfstontmoeting en we gingen ook voor het eerst met mijn ouders, broer, schoonzus én de neefjes op weekend, dat wordt ongetwijfeld wegens succes herhaald!

image image

Er vielen in 2015 veel geboortekaartjes in de bus, zalig om al die kleine baby’tjes te zien én om er iets voor te naaien. Welkom aan Gust, Ella, Gwen, Lieve (haar cadeautje raakte nog niet in Aalst),  Bas, Lea, Emmeline, Fleur, Arthur (hij kreeg een pyjama die ik hier ook (nog) niet liet zien) en Marit (zij werd eind december geboren en mag zich nog aan een cadeautje verwachten!). In juli werd ik de supertrotse meter van Louise, een hele eer!

Voor het nieuwe jaar zijn er al enkele baby’tjes aangekondigd, wij kijken er alvast naar uit!

thumb_115_edited-1_1024

Er werden hier naast cadeautjes ook heel wat andere dingen genaaid: een slaapzak, rugzak, tientallen (vermoedelijk zelfs honderden, ik telde ze niet) vlagjestwee verjaardagskronen, rokjes, enkele hemdjes, truien en broeken voor Axl-Miro en kleedjes voor Isolde. Eind december maakte ik nog vier jurkjes voor Isolde én voor het eerst een kleedje voor mezelf (foto’s volgen!).

IMG_7909.JPG

Voor 2016 wens ik jullie een uitstekende gezondheid, veel vrolijkheid en voldoende kwali-tijd om te doen wat je graag doet!

2016

2 thoughts on “2015 in 10 foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.