Kristof en Kim

28 juli 2015

28 juli 2015

28 juli 2015

28 juli 2015, de dag waarop onze kleine meid elf maanden werd!

image

image

Isolde is de afgelopen weken flink gegroeid, letterlijk en figuurlijk. Ze kruipt overal razendsnel naar toe en vindt het geweldig om recht te staan. Sinds vorige week zegt ze “mama” (“papa” zei ze al een tijdje)!

image

Door het kruipen komt ze nu meer op Axl-Miro’s terrein. Meestal zijn ze heel lief voor mekaar, maar soms zijn ze té enthousiast. Isolde grijpt gretig naar zijn tutkoordje en trekt zijn veters los! Axl-Miro wil Isolde af en toe een knuffel geven maar gooit daarbij zijn volledige gewicht in de schaal… 🙂

image

We moeten ons meisje alleszins goed in de gaten houden. In een onbewaakt moment kreeg ze vandaag een kommetje blauwe suikerbonen te pakken, die ze één voor één in haar mondje heeft gestoken om op te sabbelen en vervolgens terug weg te leggen!

image

We gingen vandaag naar het tijdelijke Labyrint op C-Mine in Genk, een coole constructie van Gijs Van Vaerenbergh. Fijn om even rond te (ver)dwalen!

image image  image image  image image

 

Het kleedje dat Isolde vandaag droeg heb ik gewonnen via de blog van de “Kinnekes Cloots” (dankjewel Sandy, ik ben er héél blij mee!!!). Het is het Mollie-jurkje uit het zomernummer van La Maison Victor. Ik wilde het graag winnen voor mijn metemeisje Louise, maar toen het gisteren per post toekwam leek het mij groot genoeg voor Isolde, ondanks dat het maatje 56 is. Qua breedte past het prima, de lengte is nogal kort waardoor het eerder een tuniek is voor Isolde. Ik vind het alleszins prachtig! Isolde zal het dus nog enkele weken kunnen dragen vooraleer het naar Louises kleerkast verhuist… én ik ga het patroon zelf zeker ook nog maken!

imageimage

image

 

 

One thought on “28 juli 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.