Kristof en Kim

4 & 25 maanden!

4 & 25 maanden!

4 & 25 maanden!

IMG_7564.JPG

Onze lieve kleine Isolde is al vier maanden!

IMG_7576.JPG

Ze lacht en “brabbelt” graag en is meestal vrolijk. Tot afgelopen week sliep ze flink door ’s nachts, maar de laatste nachten werd ze regelmatig wakker om te drinken (ik hoop dat het door de verkoudheid komt die hier rondhangt en dat ze dus snel weer lange nachten aan één stuk slaapt).

IMG_0373.JPG

Isolde begint al goed te grijpen naar speelgoedjes (maar ook naar mijn sjaal, haren, kleren, …). Ze kijkt ook graag in de spiegel!

IMG_7611.JPG

Axl-Miro is heel lief voor zijn zusje! Hij geeft haar regelmatig een kusje, brengt haar tut en roept heel enthousiast “Jolde!” als hij haar ziet! Af en toe is hij een beetje jaloers als Isolde bij mij drinkt, maar met wat afleiding is dat ook weer even snel vergeten. Zijn favoriete woorden op dit moment zijn ongetwijfeld “ikke doen” en “klatje ete”, gevolgd door een boze bui als hij geen chocolade meer krijgt…

IMGe_7574-0.JPG
Hij wijst naar iedere kerstman (“bouter!”) en heeft iedere bouwkraan gezien onderweg. Axl-Miro vindt het momenteel verschrikkelijk om in de autostoel te zitten, hij wordt wel helemaal blij van “dootjes” (cadeautjes)! Hij geeft hele lieve knuffels om helemaal bij weg te smelten… 🙂 Hij kijkt liefst naar filmpjes van Buurman & Buurman en speelt graag met klei. Fluisteren en springen zijn twee dingen die hij recent geleerd heeft, allebei behoorlijk schattig!

Twee weken geleden viel Axl-Miro nogal ongelukkig met zijn loopfietsje, met een diepe snee in zijn kin tot gevolg. Hij is echt ongelooflijk flink geweest bij de huisdokter terwijl het gehecht werd en ook toen de draadjes er weer uit mochten was onze kleine held enorm braaf!

IMG_7474.JPG
We hebben deze week de spijlen van zijn bed aan één kant er uit gehaald waardoor hij zelf in en uit zijn bed kan klimmen. Tot nu toe een meevaller, ook al is hij al ’n keertje uit bed gevallen… hij sliep gewoon verder op het matrasje van het reisbed dat we veiligheidshalve op de grond hadden gelegd!

Twee kinderen waar ik dus ontzettend trots op ben!!l

IMG_7586.JPG

IMG_7587.JPG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.