Kristof en Kim

April!

April!

April!

Hopla, het is al mei!

In april deden we veel fijne dingen: we vierden Pasen, gingen naar Planckendael en Bokrijk, shopten in Antwerpen en bezochten in eigen stad de Clavis Conceptwinkel en het gloednieuwe Hostel H. We vierden de verjaardagen van neefje Sune en van opa, wandelden tussen de ‘Japanse’ en Haspengouwse bloesems en hadden heel wat gezellige momenten met vrienden.

Voor Axl-Miro was dé topper deze maand ongetwijfeld de zandbak. Al enkele weken roept hij iedere dag enthousiast “zandbak!”, om vervolgens naar de achterdeur te lopen en zijn laarsjes aan te doen. We moesten hem gelukkig nog niet al te vaak ontgoochelen omdat het regent, hopelijk blijft dat de komende maanden zo! Het is heerlijk om met de kinderen in onze tuin te zitten! We zitten redelijk ingesloten waardoor we weinig wind hebben en ’s middags schijnt de zon zalig op ons terras.

Isolde is intussen groot geworden, ons kleine meisje groeit zo snel, eergisteren werd ze al acht maanden! Een zalig kind om in huis te hebben!

De verbouwvorderingen gaan ook vlot, we hebben pas een brief van de stad ontvangen met het “volledigheidsbewijs” van onze bouwaanvraag en we hebben waarschijnlijk een oplossing gevonden om tijdelijk te verhuizen gedurende de verbouwing!

De trouwplannen krijgen ook steeds meer vorm, maar we zullen in mei toch echt wel in actie moeten schieten om onder meer de uitnodigingen in orde te maken!

Op naaivlak probeerde ik wat meer tijd te maken in april en dat resulteerde in een hemdje en korte broek voor Axl-Miro. We wachten op iets meer zon om mooie foto’s te maken en dan krijgen jullie deze naaisels hier ook te zien!

Wij zijn klaar voor mei, opnieuw een maand met veel vrije dagen en hopelijk ook veel zon en vrolijkheid!

Sinds deze maand hebben we beiden een iPhone 6, waardoor onze foto’s nog beter van kwaliteit zijn! Omdat het moeilijk was om mijn favoriete foto’s van april te selecteren, zet ik hier alle Instagramfoto’s die ik maakte!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.