Kristof en Kim

Babyboom

Babyboom

Babyboom

De laatste weken worden er bijzonder veel babytjes geboren in onze vrienden- en kennissenkring, heel fijn om al die kleine nieuwe mensjes te leren kennen en meteen in je hart te sluiten!

Vorige week vrijdag (17 juli) werd ik de fiere meter van Louise. Ik ben heel vereerd dat Sandra en Dave mij die taak toevertrouwen! Louise kreeg al enkele cadeautjes uit de winkel, de zelfgemaakte dingetjes volgen nog.

Afgelopen donderdag (23 juli) kreeg Louise er al meteen een vriendinnetje bij, Lea! Om de dochter van Liese en Kristof te verwelkomen maakte ik een mini-t-shirtje met haar naam op.

image

Vandaag gingen we op bezoek bij Niels en Riet in Mechelen, die op 5 juni de trotse ouders van Bas werden. Niels is een zeiler en daarom koos ik voor de bootjesstof van Baba Babywear om een t-shirt te maken, weliswaar in een groter maatje aangezien Bas al een flinke kerel van 7 weken is!

image

Deze t-shirts waren vrij snel klaar, zo volgen er ongetwijfeld nog!

Eind juni werd Fien geboren, de derde dochter van collega Katrien, echt de kers op de taart voor hun gezin!

Op het geboortekaartje staan grote zussen Kato en Anna fier met een kersent-shirt.

image

Voor Fien maakte ik een klein kersenkleedje met het Itty Bitty Baby Dress-patroon. Axl-Miro dacht dat ik een konijn had geknipt, het lijkt wel alsof er twee lange oren aan het patroon zitten waarmee het kleedje wordt dichtgeknoopt!

image

Het jurkje zat ook snel in mekaar en is echt wel ieniemini… ik hoop dat het past!

image

De komende weken volgen er nog wat cadeautjes voor nog meer schattige kleintjes!

Groene jersey van Froy&Dind / Bootjesstof van Baba Babywear bij Mon Depot / Patroon gebaseerd op een rompertjespatroon uit Ottobre 3/2010

Kersenstof van het Stoffenspektakel / Rode stof van Ikea / Patroon: Itty Bitty Baby Dress

One thought on “Babyboom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.