Kristof en Kim

(Bijna) twee!

(Bijna) twee!

(Bijna) twee!

Twee jaar geleden aten we frietjes bij mijn ouders, dronk Kristof een Leffe toen we thuiskwamen en ging ik met een dikke buik slapen.
Rond vijf uur werd ik wakker met behoorlijke buikkrampen, wat al snel pijnlijke weeën werden die elkaar vlug opvolgden. Kristof had meteen door dat het eindelijk zover was en zette alvast mijn valiesje in de auto.
Ik had vooraf gezegd dat ik wel naar het ziekenhuis wilde fietsen, maar tussen het aandoen van mijn linkse en mijn rechtse schoen lag ik al dubbel geplooid van de pijn… fietsen zag ik niet meer zitten!

IMG_0018

IMG_1164.JPG

Iets na zes arriveerden we op spoed en ik mocht meteen naar de verloskamer, voor enkele uren serieuze “arbeid”. Om 10u30 legden ze Axl-Miro op mijn buik, daar was onze zoon!! Een flinke jongen van 54 cm met een mooie bos donkere haren, geboren na een vlotte zwangerschap van 40 weken.

IMG_1171.jpg

We genoten met ons drietjes van ons verblijf op de kraamafdeling, waar we in de watten werden gelegd door het verplegend personeel. Als het aan Kristof had gelegen waren we zelfs nog ’n dag langer daar gebleven!

IMG_1197.JPG

Terwijl ik dit schrijf staat de verjaardagstaart in de oven en ligt Isolde in mijn armen naar mij te kijken… ik word er helemaal warm van, ik ben supercontent met ons twee kindjes!!

En nu hopen dat Axl-Miro ons morgen iets langer laat slapen als twee jaar geleden, zijn kroon ligt alvast klaar….

IMG_7042.JPG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.