Kristof en Kim

De favorieten van december 2014

De favorieten van december 2014

De favorieten van december 2014

December is echt omgevlogen!
Een korte terugblik vooraleer we het nieuwe jaar induiken…

Favoriete bezigheid: Spelen! Veel gespeeld met Axl-Miro en Isolde, met de cadeaus van de Sint, de Duplo-treinbaan die Axl-Miro bij kerstmis van zijn peter kreeg, met stiften, klei, …

IMG_7318

Favoriete feestje: We gingen naar een gezellige housewarming en beide kerstfeesten met familie waren heel fijn! Maar ik vermoed dat oudejaarsavond straks bij ons thuis met vrienden wel ‘ns de favoriet wordt!

IMG_7433

Favoriete uitstapje: Ik ging met beide kinderen – voor het eerst zonder Kristof – logeren op Woutershof en hielp een handje op de Hopperhike. Plezant! Ook fijn om daarna weer allemaal samen thuis te zijn.

Favoriete aankoop: We mochten onze nieuwe auto ophalen in de garage. Zalig om mee te rijden en eindelijk voldoende ruimte! Nu moeten we er dringend werk van maken om onze Polo te verkopen, na 8 jaren en 200 000 kilometer trouwe dienst mag hij elders aan een tweede leven beginnen!

Favoriete Isolde-moment: Ze grijpt! Met een grote glimlach pakt ze speelgoedjes vast! Heerlijk om naar te kijken…

IMG_7359

Favoriete Axl-Miro-moment: Zalig om te zien hoe hij genoot van de vele cadeautjes deze maand! Het meest fier ben ik op zijn drie doktersbezoekjes, ongelooflijk hoe flink hij was toen er 4 hechtingen nodig waren, wanneer de draadjes er uit mochten en toen hij zijn kin opnieuw moest laten “plakken”! Beide huisartsen waren verbaasd hoe kalm hij bleef!

Favoriete wij-moment: We gingen naar de juwelier om onze trouwringen te kiezen. De definitieve keuze is nog niet gemaakt, maar we weten al in welke richting we willen.

Favoriete maaksel: Er werd niet zoveel genaaid in december, er zijn wel drie dingen die bijna klaar zijn en die ik hopelijk deze week nog kan afwerken!

Favoriete gerecht: Ik ging met de collega’s lekker eten in het Smaaksalon, maar het lekkerste gerecht maakten we zelf! Bij Kerstmis bestelden we het feestmenu van Smartmat en dat viel in de smaak! We stonden lang in de keuken maar dat was de moeite waard; we maakten verrassende combinaties zoals sushi met avocado en pompelmoes, een salade van onder meer zalm en mango en stoofpeertjes met chocolade-muntroom als dessert!

IMG_7564

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.