Kristof en Kim

De laatste dag crèche

De laatste dag crèche

De laatste dag crèche

Vorige woensdag was het zo ver: de laatste keer dat Axl-Miro naar de crèche ging! The end of an era…

image

Op 18 februari 2013 fietsten we voor het eerst naar de Hummeltjes om Axl-Miro aan de goede zorgen van de tantekes over te laten. Hij was toen drie maanden oud en vond het fijn om naar de andere kindjes te kijken. Hij speelde, schilderde, sliep en klauterde. Hij kreeg lekker eten en werd volop in de watten gelegd. Hij verkende Koolcity en haalde streken uit met Emile en de andere Bubbel-vriendjes.

image

Tijd om dankjewel te zeggen! Merci Stephanie, Chris, Carine, Gaby, Roel, Diane, Pascal, Nele, Annelies, Sandra, Jade, Eliane en alle anderen!

image

Ik hielp Axl-Miro om een tekening te schilderen en maakte een vlaggenlijn als afscheidscadeautje. Voor de tantes en nonkel voorzag ik een klein potje confituur.

image

image

Echt afscheid nemen is het niet aangezien onze lieve Isolde nog iedere dag naar de Bubbels mag.

Morgen begint een nieuw tijdperk: de allereerste schooldag! We zijn er klaar voor!

4 thoughts on “De laatste dag crèche

  1. Kim Post author

   Ik vond het eerlijk gezegd verschrikkelijk die eerste dag naar school… het afscheid was hartverscheurend! Gelukkig was hij wel vrolijk toen ik hem om 15u30 ging halen. Ik ben benieuwd naar de tweede schooldag!

   1. Resaarcle

    Traantjes maken het afscheid niet gemakkelijk, maar die bengels zijn er volgens de juf meestal al na 3 min over (terwijl je er zelf wel de hele dag mee zit natuurlijk!). Ik duim voor jullie dat het vanaf nu vlotter loopt!

    1. Kim Post author

     Gelukkig was het verdriet gisteren inderdaad snel voorbij!
     Vanochtend ging het afscheid vlot, duimen dat het zo blijft 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.