Kristof en Kim

Familieweekend

Familieweekend

Familieweekend

Ter ere van de zestigste verjaardag van mijn papa (tegenwoordig beter bekend als ‘opa!’ ;-)) trokken we er een weekend op uit. We kozen voor hotel “Ons Krijtland” in Epen, over de grens in Zuid-Limburg.

Een fijne, groene streek met prachtige vergezichten!

imageimage

We hebben lekker en veel gegeten! Terwijl wij tafelden, hielden de kinderen zich (meestal) rustig bezig.

imageimageimage

Axl-Miro en Isolde amuseerden zich met neefjes Sune en Oden!

imageimageimage

Zaterdagvoormiddag waagden we ons aan een stevige wandeling door het Geuldal. De route was niet echt voorzien op buggy’s maar dankzij onze sterke opa konden we vlot de poortjes passeren. We klommen en daalden, zagen paarden, koeien en zelfs een formatie ganzen in de lucht!

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Naast het hotel ligt een pannenkoekenrestaurant waar we fijn op het terras aten.

imageimage

Zaterdagnamiddag werd het fijne weekend helaas overschaduwd: Joris, Lotte en papa waren getuige van een ongeval waarbij een motorrijder het leven liet. Ze dienden de eerste zorgen toe, helaas tevergeefs. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en ze moesten een tijdje blijven om verklaringen af te leggen. Het ongeluk liet een diepe indruk na!

Zaterdagavond kregen Isolde en Oden cadeautjes voor hun eerste en tweede verjaardag, enkele weken geleden. Isolde kreeg haar eerste echte pop, de coole Matze! Ze is er heel blij mee en heeft er al uitgebreid op gesabbeld en op geknabbeld 😉

imageimage

Zondagvoormiddag deden we een korte wandeling door het bos in de buurt van de Schaapskooi, daarna trokken we naar het drielandenpunt in Vaals.

We genoten op een terras van de zon en verdwaalden in het labyrint en zochten tussen de waterpartijen de weg naar het middelpunt (net zoals we met ons vieren ongeveer een jaar geleden deden, toen Isolde nog maar twee weken oud was!)!

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Dankjewel papa en mama voor het leuke weekend, plezant om met ons tienen op pad te zijn!

image

Terug thuis wilde Axl-Miro verven. Hij zit momenteel nogal in een ‘donkere periode’ en verft liefst met zwart…. ik heb al eens geprobeerd om de zwarte verf niet op tafel te zetten maar hij vroeg vrijwel meteen: “waar is donkerblauw?”! (zijn kleurenkennis is nog niet optimaal ;-)) 

imageimageimageimage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.