Kristof en Kim

Februari in 29 foto’s

Februari in 29 foto’s

Februari in 29 foto’s

Februari! Een overzichtje in 29 foto’s:

imageimage

1 & 2. Op 13 februari deed Axl-Miro (samen met mij) zijn allereerste circusoptreden! Ik vind het heel jammer dat we (nog) geen foto’s hebben van het optreden zelf maar hij deed het echt geweldig als kleine leeuw. Tijdens de generale repetitie ’s middags wilde Axl-Miro totaal niet meewerken: hij wilde de leeuwen-outfit niet aandoen en schrok zo hard van de luide muziek dat hij het hele nummer lang huilde… een flinke namiddagdut leverde gelukkig genoeg energie op om tijdens het optreden ’s avonds voluit mee te doen! Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van BalanCirk ging de show door in een echte ‘chapiteau’ met maar liefst 600 toeschouwers!

Axl-Miro en de zes andere kindjes van ‘Circomotoriek 1′ kregen een leeuwenkostuum, voor de mama’s en papa’s maakte ik leeuwenmaskers uit vilt!

imageimage

3 & 4. De Ikea in Hasselt ging afgelopen maand open. Handig: ons favoriete woonwarenhuis op minder dan 5 minuten fietsen!

image image

5 & 6. Traag maar gestaag schieten de verbouwingswerken aan ons huis op.

image

7. Een voormiddag verlof samen met Isolde. We gingen lekker ontbijten bij Tarte Tatin!

image

8. De scanner van Delhaize gebruiken om naar papa te “bellen”.

image

9. Een borstelsteel op woensdagnamiddag: genoeg voor een half uurtje klim-, klauter- en kruippret!

image

10. Gezellig op bezoek bij Marit, Roxan, Karolien & Peter.

imageimage

11 & 12. Ik ging met Axl-Miro zwemmen in de Kimpel. Zo fijn! Onze kleine waterrat wilde zelfs niet meer uit het zwembad komen…

imageimage

13 & 14. Kristof en ik gingen naar Belpop Bonanza Royale. Een boeiende en amusante avond met Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing over de Belgische muziekgeschiedenis.

imageimage

15 & 16. We gingen met oma en opa eten in het Theatercafé.

image

17. We gingen met ons tweetjes heerlijk dineren in de Kwizien. We aten trouwens ook lekker in Cuisine d’été met de vrienden!

image

18. ‘Chillen’ op zondagochtend: in pyjama chocomelk drinken… bovenop de tafel!

image

19. Axl-Miro en ik gingen opnieuw naar het Krokusfestival (Nienke, Leander, Lucas, Sandra, Sarah en Ann gingen ook mee!). We zagen ‘Niet Drummen’, een muzikale voorstelling van Theater De Spiegel. Axl-Miro keek en luisterde heel gefascineerd! (foto gemaakt door Ann, dankjewel!)

image

20. Na de voorstelling van het Krokusfestival mochten we bij Ann & Piet aanschuiven voor lekkere spaghetti, gevolgd door de carnavalsstoet van Zonhoven die voor de deur passeerde.

imageimage

21 & 22. Ons Isoldeke werd op 28 februari anderhalf jaar! Ze is echt flink gegroeid de laatste weken! Ze babbelt veel en heel wat woordjes werden verstaanbaar (“appesien”, “pappe-aai”).

image

23. Voor Axl-Miro werd het zandbakseizoen terug geopend! Onze kleine held moest een gaatje laten vullen in zijn tand. De tandarts besloot om geen verdoving te gebruiken waardoor het allesbehalve een prettige ervaring werd, met dikke tranen tot gevolg. Hartverscheurend om te zien, maar gelukkig was hij vrijwel meteen terug gekalmeerd en leek hij het hele gebeuren snel weer te vergeten!

imageimage

24 & 25. We wandelden in de buurt van Kasteel Vilain XIII in Leut.

image

26. Isolde mocht haar nieuwjaarsbrief nog gaan voorlezen bij haar peter. Het cadeautje voor Rony staken we in een doos die Axl-Miro en Isolde met plezier voorzagen van wat kleur!

imageimage image

27, 28 & 29. We zwaaiden februari uit door te gaan uitwaaien op de Platwijers. We beklommen de uitkijktoren en genoten van de zon, ondanks de ijskoude wind!

Ik ruik de lente in de verte, laat maart maar komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.