Kristof en Kim

Flagbag

Flagbag

Flagbag

Op zondag  5 oktober gingen we naar de Watergroep (tot voor kort IWM)  in het kader van de Open Bedrijvendag.

We passeren bijna dagelijks voorbij het mooie watertorentje en de “kraanfontein” en we wilden ook graag ‘ns zien wat er zich achter de muren afspeelt. Ik wist niet dat er vlak bij ons huis een waterproductiecentrum is! Het ruwe grondwater wordt hier omgezet in drinkbaar kraantjeswater.

Foto van http://www.openbedrijvendag.be/de-watergroep-hasselt

De dienst Economie van de Stad Hasselt had opgeroepen om met de fiets naar Open Bedrijvendag te gaan. Als je een foto instuurde, kon je een fietstas winnen… dus deden we dat!

De Watergroep - buiten De Watergroep - binnen

Enkele weken later kreeg ik een mailtje dat we gewonnen hadden en dat we een zeil mochten uitkiezen bij Flagbag!
In het magazijn van Flagbag liggen stapels vlaggen en massa’s zeilen en spandoeken. We kozen voor een zeil dat JBC gebruikt heeft voor reclame in donkergroene tinten. De behulpzame dames van Flagbag hielpen ons om de mooiste stukken te selecteren!

Gisteren fietste ik met de kinderen naar Kiewit om de fietstas op te halen. Ze is heel goed afgewerkt en past perfect over de bagagedrager, waardoor de batterij van de bakfiets ook mooi afgeschermd wordt. Ik ben er heel blij mee!

IMG_4239.JPG

IMG_4233.JPG

Komende vrijdag 28 november opent Flagbag een winkel in het Hendrikshuis in de Dorpsstraat in Hasselt, ik wil wel eens een kijkje gaan nemen tijdens hun openingsweekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.