Kristof en Kim

Getest: baby mirror van Besafe voor Blabloom

Getest: baby mirror van Besafe voor Blabloom

Getest: baby mirror van Besafe voor Blabloom

Spiegeltje spiegeltje aan de wand…

We kregen van Blabloom* de kans om een babyspiegel van het merk Besafe te testen in onze nieuwe auto! In de Polo kon ik makkelijk aan Isolde als ik me omdraaide, in de Skoda zit ze een stukje verder van me af.

IMG_7753.JPG

Het kleine ronde spiegeltje kan met een verstelbaar riempje eenvoudig bevestigd worden aan de hoofdsteun van de middelste zetel. Ik was enigszins verbaasd dat de spiegel niet recht tegenover de maxi cosi mocht hangen, maar dat is blijkbaar om verwondingen te vermijden bij een botsing.

Sinterklaas bracht al een mooie (zachte) spiegelolifant en die lieten we dus tegenover Isolde hangen.

IMG_7758.JPG

Meteen na vertrek ontdekten we al een nadeel van het spiegeltje: we zagen Isoldes handjes, maar het zicht op haar oogjes werd belemmerd door de hendel van de maxi cosi. Bij de volgende autoritjes probeerden we er aan te denken om deze hendel naar beneden te klappen zodat we een beter zicht hadden.

Het spiegeltje is handig om te checken als ze slaapt of als ze wakker is en om haar tutje of speelgoedje te zoeken en terug te geven (als passagier dan toch, als chauffeur moet je jezelf in teveel (onveilige) bochten wringen om er bij te kunnen).

IMG_7764.JPG

Jammer genoeg is de spiegel niet bruikbaar in het donker – en de meeste verplaatsingen deden we de afgelopen weken ’s morgens vroeg of in de (voor)avond. Ongetwijfeld gaan we wel nog heel wat plezier hebben van het spiegeltje als we komende zomer met de auto op vakantie gaan!

Tips voor reisbestemmingen zijn trouwens welkom!! 😉

*Blabloom is een plezante webshop met prachtig houten speelgoed, fijne kleertjes en mooie babyspulletjes. We gingen ook al ‘ns naar de bakstenen winkel in Houthalen-Oost, waar ik mijn ogen uitgekeken heb: een heldere inrichting met kleurrijke artikelen, echte toffe hebbedingetjes! We kochten er onder meer een Tripp Trapp-stoel met een mooie korting en wantjes voor Axl-Miro (die hij helaas (nog) niet wil dragen).

One thought on “Getest: baby mirror van Besafe voor Blabloom

  1. Liese

    De hoofdstad van Limburg moet prachtig zijn in de zomer!
    Naar ’t schijnt zijn er deze grote vakantie verscheidene activiteiten in ’t bruisende VJZ, ook leuk met kinderen! Dit kan dan gecombineerd worden met een bezoek aan het fantastische achterliggende park, met zijn ongekende diversiteit aan fauna en flora.

    Neenee, ga maar hoor …

    😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.