Kristof en Kim

Grace-jurk voor Gwen

Grace-jurk voor Gwen

Grace-jurk voor Gwen

Vandaag mochten we naar het feestje van Gwen, de schattige dochter van Stefanie en Rob.

image

Voor Gwen maakte ik het Grace-jurkje in stof van Robert Kaufman. Op het geboortekaartje van Gwen (ontworpen door Hannelore!) staan een konijntje en enkele andere (bos)dieren, die ook voorkomen op het stofje.

image

image

Met deze stof maakte ik eerder al enkele kussens voor Axl-Miro’s slaapkamer.

imageIk maakte het jurkje in maat 68 en dit past Isolde nog goed qua lijfje maar is wel wat te kort. Gezien de beperkte grootte van mijn lap stof is dit jurkje een centimetertje korter dan het patroon voorschrijft en zijn er ook wat minder rimpels. De print laten doorlopen lukte dus ook niet, ik deed weliswaar mijn best om niet al te veel dieren te ‘onthoofden’!

Er hangt voor Isolde al een exemplaar klaar in maat 74 (weliswaar in een ander stofje), nog even afwachten als dit het “trouwkleedje” wordt of als er nog een ander onder mijn naaimachine vandaan komt…

imageIn de spelotheek leenden we een reusachtige “tol” om in te balanceren, te rollen en te spelen. Axl-Miro kan er zich ook onder verstoppen! 😉 Dolle pret!

imageimage

Patroon: babyjurk ‘Grace’ van Emma&Mona
Stof: Green Forest van Robert Kaufman / voering: gifgroen dekbedovertrek / kussens met Hedgehog Turquoise van Robert Kaufman / Houten knoopjes van de markt

One thought on “Grace-jurk voor Gwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.