Kristof en Kim

Lila voor Louise

Lila voor Louise

Lila voor Louise

Vandaag werd mijn metemeisje Louise zes maanden! Ze mocht voor het eerst haar nieuwjaarsbriefje aan mij voorlezen… en daar horen cadeautjes bij!

Mijn oogappel kreeg een ‘acti-appel’ om naar te grijpen en mee te spelen, maar ik wilde haar graag ook iets zelfgemaakt geven.

Ik naaide de jumpsuitversie van het Lila-patroon. Snel klaar, ware het niet dat ik door onoplettendheid het bovenlijfje maar liefst drie (3!) keer verkeerd vastnaaide… zo moeilijk is het nochtans niet, maar ik slaagde er toch in om de zoom aan de buitenkant te zetten, vervolgens het achterstevoren en tenslotte binnenstebuiten vast te naaien. De vierde keer was gelukkig wel in orde 🙂

Voor grote zus Nienke naaide ik de Lila-basisjurk met een nep-flapje in de grootste maat (2 jaar).

image

Ik wilde nog snel foto’s maken van deze naaisels vooraleer ik er een cadeautje van maakte. Axl-Miro wilde graag mee op de foto, zijn guitige gezicht vind ik goud waard!

imageimage

Isolde mocht trouwens ook haar nieuwjaarsbriefje afgeven aan meter Liese. Dolle pret terwijl ze samen ‘selfies’ maakten met het speelgoedfototoestel, Isoldes gekke gezicht wil ik jullie eveneens niet onthouden! ’t Was een gezellige middag, hopelijk het begin van een lange nieuwjaarsbrieven-traditie 😉

image

Zebra tricot minty van Bambiblauw // Artie Pink van Froy & Dind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.