Kristof en Kim

Maart

Maart

Maart

Maart 2016 zal helaas als een zwarte pagina in de Belgische geschiedenisboeken komen te staan.

Voor ons eigen ‘archiefje’ schrijf ik hier graag hoe maart voor ons was (dit is trouwens mijn 100ste blogbericht op www.kristofenkim.be, we kunnen dus al stilaan beginnen spreken van een heus ‘archief’)!

image

image

De maand begon met carnaval op school. Axl-Miro was de liefste Piraat die ik al zag!

imageimage

We deden een heleboel uitstapjes, vooral tijdens onze mini-Paasvakantie.
We wandelden onder meer in het Pietersheim in Lanaken, Connecterra in Maasmechelen, de kinderboerderij in Kiewit en openden het nieuwe seizoen in Bokrijk!

imageimageimageimage
We gingen naar het “echte” circus, waar Axl-Miro en Isolde helemaal onder de indruk waren van de circusacts, de lama’s, kamelen en andere dieren.

imageimage

We verkenden Gaia Zoo, vlak over de grens in Kerkrade. Geen gigantisch grote dierentuin, wel een mooi park waar we onder meer een gorilla en een leeuw van héél kortbij konden bewonderen.

image image

Naast de vele uitstapjes vonden we het ook plezant om thuis te spelen.

imageimage

Intussen werd er ook duchtig aan ons eigen huis gewerkt!

image

Ik ging helpen aan de kassa en de toog van Gouwbal, de jaarlijkse fuif voor alle Limburgse leiding van Scouts & Gidsen Vlaanderen. Fijn om nog ‘ns een keertje te doen!

image

Er waren ook heel wat (controle)bezoekjes bij endodont, dermatoloog, oorarts, endocrinoloog en huisarts, gelukkig allemaal met een vrij positief resultaat.

imageimage

Ik volgde het praktijkgedeelte voor de opleiding ‘gemachtigd opzichter’, wat er eigenlijk op neerkwam dat ik – samen met een bende juffrouwen en meesters – 74 keer de straat moest oversteken… Als er op de Universiteit een evacuatie moet gebeuren, mag ik in mijn mooiste fluo-hesje het verkeer op de Groene Boulevard tegenhouden ;-).

image

Op naaigebied voltooide ik een nieuwe Lua-slaapzak voor Isolde (die nog niet gefotografeerd raakte), begon ik aan een jas voor Axl-Miro en maakte ik nog eens een Grace-jurkje voor Isolde en een Billie-t-shirt voor Axl-Miro.

image image image

Axl-Miro ging deze week (en volgende week) naar de buitenschoolse opvang in het Speelhuis. Ik mocht er een uitgelaten uiltje ophalen!

image

We zijn klaar voor april, laat de lente maar komen!

T-shirt Axl-Miro: patroon – Billie van Zonen09 // stof – Fox, Andrea Lauren, cadeau gekregen van de lieve Griet (www.emmaenmona.be)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.