Kristof en Kim

Marit

Marit

Marit

Karolien ken ik al sinds de derde kleuterklas. Samen met Nieke en alle andere meisjes van de klas hadden we de grootste pret in de lagere school (we zaten op een meisjesschool – vooraleer u zich afvraagt waarom de jongens niet meespeelden ;-)). Na het zesde studiejaar splitsten onze wegen zich, maar we bleven elkaar af en toe wel zien.

Vorige vrijdag gingen we op babybezoek bij Karolien (en Peter en de meisjes uiteraard) en ondanks dat we elkaar hooguit twee keer per jaar zien, was het heel erg gezellig en fijn om bij te babbelen!

Grote zus Roxan kreeg een fototoestel, voor kleine zus Marit maakte ik een Grace-jurkje.

imageimage

Isolde en Roxan konden het alleszins goed met elkaar vinden!

Ik nam een Mexicaanse quinoa-ovenschotel mee als kraamkost (recept uit Pauline’s Keuken). Vegetarisch comfortfood dat smaakte, ik maak het ongetwijfeld nog eens opnieuw!

image

Begin december ging ik een dagje op bezoek bij Griet, de mama van tweeling Emma en Mona én de ontwerpster van ondermeer het Grace-jurkje (ze schreef ook twee boeiende boeken!). Het was een heel eind rijden maar het was de moeite waard: fijn gebabbeld, lekker gegeten én een omkeerbare Grace genaaid! Toen ik bij Griet vertrok was het kleedje bijna klaar… toch duurde het nog enkele weken vooraleer ik het thuis helemaal afwerkte.

image imageimage

Voorlopig moet je het stellen met enkele slechte foto’s (door gebrek aan daglicht), maar geloof me: Isolde is suuuuperschattig als ze dit kleedje aan heeft!

Voor Marit naaide ik maat 62, de stof kocht ik bij Something Strange en is Tic Tac Toe van Hoodie’s Collection.
Voor Isolde maakte ik maat 74 in twee stoffen van Veritas: een lichte jeans en een zoo-print. Met heel veel dank aan Griet voor de koekjes, quinoa, de cadeautjes, de uitleg voor het omkeerbaar maken van Grace en bovenal de gastvrijheid! Merci!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.