Kristof en Kim

Moederdag

Moederdag

Moederdag

Via ‘The Insiders’ mocht ik nog eens iets testen: kant-en-klaar cakebeslag van Herta. Beschikbaar in verschillende smaken, maar ik koos – uiteraard – voor chocolade!

image

De instructies op de verpakking vond ik niet zo duidelijk, hoewel het verrassend eenvoudig bleek te zijn. Zo simpel als: bakvorm beboteren, verpakking openscheuren, beslag uitgieten en in de oven steken! We verdeelden het beslag over twee kleine bakvormen en na amper 14 minuten kon ik de cakes al uit de oven halen.

image imageimageimage

Samen met Axl-Miro maakte ik hartjes van de cake. De smaak en de textuur van de cake zijn goed, maar volledig zelfgemaakt gebak is toch nog nét dat tikkeltje lekkerder!  ’t Is een prima oplossing voor wie weinig tijd heeft, niet zo handig is met eieren en bloem of geen zin heeft in het afwassen van kloppers en beslagkom.

imageimage

Voor mijn mama naaide ik snel een portemonneetje als ‘verpakking’ voor een filmticket. Dit ticket won ik zelf op het werk maar ik denk dat mama er meer plezier aan zal hebben! Samen met een tijdschrift en een stukje cake een klein cadeautje voor mijn liefste mama!

image

Met oma naar de vissen kijken

Voor onze lieve dochter maakte ik een hoedje, aangezien ze de komende dagen heel wat zon voorspellen. Het gratis patroon vond ik bij Merriment Design, de vrolijke stof is “Iroquois Rouge” van Petit Pan. Voor de voering gebruikte ik blauwe “Ditte”-katoen die ik met de hand vast naaide (terwijl ik intussen in de hangmat van de zon genoot – héérlijk!). Ik nam echter iets te veel naadwaarde waardoor de voering iets kleiner is dan het hoedje zelf… dat moet ik dus best terug lostornen en opnieuw doen zodat ze er langer plezier van kan hebben!

imageimageimage

Isolde kan trouwens sinds vandaag zitten! En haar eerste tandje is er door! Ze groeit zo snel… ’t Was een fijne zonnige moederdag!

image

image

image

One thought on “Moederdag

  1. Inspinration

    Apart kant en klaar beslag in een pakje. Wel aan te raden is trouwens de diepvries appeltaart van Albert Heijn, dat is alleen afbakken en net zo lekker als zelf gemaakt 😉 Leuk hoedje, ik moet ook inventariseren hoe het qua hoedje staat bij ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.