Kristof en Kim

Noa pants

Noa pants

Noa pants

Lang geleden dat ik hier nog wat schreef!

In de weinige tijd tussen het verbouwen, werken, ‘huishouden’ en ‘moederen’ door zet ik mij liever achter het naaimachine dan aan de computer (die trouwens meestal bezet is door Kristof die volop eindwerken aan het maken is voor zijn opleiding webdesign).

Ik mocht nog eens een patroon testen voor Marte van Compagnie M. Ze brengt een nieuwe reeks van patronen uit (‘special basics’)  en begint met een broek: de Noa Pants! Een eenvoudig patroon (geen knopen of ritsen) met opvallende zakken!

Voor Isolde maakte ik een korte versie uit jeans, gecombineerd met Petit Pan en een beetje rood. Ik maakte maat 18 maanden voor ons meisje van 21 maanden en die zit prima, ik vermoed dat ze er nog enkele maanden plezier van zal hebben!

image

Het broekje is ideaal om bloemetjes te plukken in het lange gras en om toe te kijken hoe grote broer leert grasmaaien!

image

image

Axl-Miro kreeg een broek met de Belgische driekleur in verwerkt, zo kan hij mee doen met de EK-gekte! Voor hem naaide ik een vier jaar, ideaal qua maat om fijn in te kunnen spelen.

imageimage

Zijn broek werd grotendeels gerecycleerd: voor- en achterpand knipte ik uit een jeans van Kristof waarvan de tailleband versleten was, de rode en zwarte stof waren restjes van zijn piratencape! Enkel het garen en de elastiek zijn nieuw waardoor het dus een heel goedkope broek is geworden.

image

Axl-Miro gaf mij het mooiste compliment dat hij kan geven over mijn naaisels: hij wilde ze meteen aandoen en stak vrolijk zijn handen in de zakken. ’s Avonds na school zei hij: “deze broek wil ik iedere dag aan!”. De Noa Pants is dus helemaal getest en goedgekeurd, zowel door hem als door mij!

image

Bedankt Marte dat ik de kans kreeg om het patroon te testen! Ik kijk al uit naar de volgende Special Basics!

Tot en met 19 juni krijg je 10% korting met de code noa10. Als je het patroon besteld via deze link ontvang ik een heel kleine vergoeding. De prijs voor jou blijft hetzelfde (slechts 5 euro en met korting zelfs maar 4,5 euro!!)!

2 thoughts on “Noa pants

  1. Resaarcle

    Wow, die broekjes zien er echt top uit! Knap getekend van Marthe, mooi uitgevoerd door jou!! En zo’n leuk kdee om er een supportersbroek van te maken. Dat ze van grotendeels gerecycleerd werd is de kers op de taart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.