Kristof en Kim

November

November

November

Een overzicht van mijn favorieten in november!

Favoriete bezigheid: herfstwandelen. We gingen onder meer wandelen op De Maten,  de kinderboerderij, op domein Nieuwenhoven en rond de Paalse plas.

Favoriet feestje: november was een feestelijke maand! Maar liefst vijf vriendinnen vierden hun dertigste verjaardag met drie verschillende plezante feestjes. We gingen naar twee babyborrels en naar het sinterklaasfeest van oma haar kantoor. Hét feest van de maand was echter de tweede verjaardag van Axl-Miro!

Favoriete cadeau: Axl-Miro kreeg van de sint de kassa van Fisher Price en dat zorgde al voor heel wat speelpret! Verder ben ik blij met de fietstas die we wonnen!

Favoriete boek: ik kocht “De poppen van Tante Hilde” om Isolde haar eerste pop te maken, aangezien ik nog geen enkele mooie pop tegenkwam in de speelgoedwinkels…

Favoriet maaksel: ik maakte onder meer een Lotta-rok voor mezelf en twee kleine kleedjes. Ik nam ook deel aan een workshop “DIY Kerst” door Studio Lala bij Mamzel, gezellig! 

Favoriet gerecht: we bestelden tijdens de laatste twee weken van november een Smartmat-pakket en dat viel absoluut in de smaak!

Favoriet mama-moment: we vierden Axl-Miro’s verjaardag al een dagje eerder met ons vieren. Ik smolt helemaal hoe hij enthousiast “hoera” riep en zijn armpjes in de lucht gooide bij het zingen!

Favoriet moment voor onszelf: Kristof en ik gingen nog ‘ns naar de cinema! We keken “Image“, heel mooie film!

Favoriete foto’s van november:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.