Kristof en Kim

Oktober

Oktober

Oktober

Time flies when you’re having fun…
Een overzicht van onze favorieten in oktober, geïnspireerd door wat hier en daar in blogland passeert!

Favoriete bezigheid: zandbakpret met Axl-Miro. Dankzij het goede weer zijn we vaak naar de speeltuin geweest en hadden we een zonnige zondag aan zee! Verder: heel veel knuffelen met Isolde én Axl-Miro!

Favoriet feestje: de babyborrel van Isolde, een heerlijke namiddag met vrienden, familie en collega’s, met veel taart, fijne cadeaus en lieve wensen. Gisteren ook naar een gezellig verrassingsfeestje van een “oude” schoolvriendin geweest!

Favoriete aankoop: we kochten twee Tripp Trappstoelen, zodat Isolde ook mee met ons aan tafel kan zitten. De typische Ikeakinderstoel hebben we weggezet, Axl-Miro kan nu zelf op de stoel klimmen. Handig en een pak beter voor onze rug!
Ik kocht ook een Singer overlock, daar moet ik nog wat mee oefenen qua draadspanning en dan wordt dat ook ongetwijfeld een favoriet!

Favoriete tv-programma: Zo man zo vrouw! Jani doet dat geweldig! Verder ook graag gekeken naar De Slimste Mens ter Wereld.

Favoriete boek: ik ben momenteel “De Kostwinner” van Henk Rijks aan het lezen, amusant boekje (’t is een “dwarsligger”, past makkelijk in mijn handtas om op verloren momenten te kunnen lezen). Ik kocht “Zo Geknipt 2”, daar volgt in november vermoedelijk wel een maaksel uit.

Favoriet maaksel: oktober was vrij productief, ik maakte twee broeken en een hemdje voor Axl-Miro en twee kleedjes voor Isolde. Mijn (én zijn!) favoriet is ongetwijfeld de pandabroek!

Favoriet gerecht: we kregen van mijn ouders heel veel frambozen, die ik verwerkte tot frambozenbrownies. Verrukkelijk!!

Favoriet mama-moment: Isolde haar eerste lachjes doen me helemaal smelten! Ook supertrots op Axl-Miro’s eerste succesvolle potjespogingen en op zijn uitstekend “rapport“.
De favoriete woorden van Axl-Miro houd ik bij op een aparte pagina.

Favoriet moment voor mezelf: ik ging voor het eerst sinds heel lang baantjes zwemmen! En ik deed met enkele fijne collega’s mee aan een quiz op het werk, we eindigden niet zo hoog maar ’t was wel plezant!

Favoriete foto’s van oktober:

 

One thought on “Oktober

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.