Kristof en Kim

Over aspergesoep die appelcake werd…

Over aspergesoep die appelcake werd…

Over aspergesoep die appelcake werd…

Ik doe een poging om onze diepvriezer op te ruimen door er niets nieuws meer in te steken maar eerst op te eten wat er nog in zit. Zo haalde ik een doos aspergesoep uit… dacht ik! Na ontdooien bleek het een flinke portie appelmoes te zijn!

Omdat appelmoes niet zo goed combineert met de cannelloni die op het menu stond, moest ik iets anders bedenken… en dat werd cake!

Twee cakes zelfs! Een “gezonde” cake zonder boter, bloem of suiker (maar ik voegde wel chocolade en okkernoten toe ;-)) en een klassieke quatre quart waarbij ik de boter verving door appelmoes.

Appelcake  Appelcake

Ik ben benieuwd hoe ze smaken!

Vanavond gaan we barbecuen, misschien wel de laatste keer dit jaar!? Ik maakte alvast verse aardappelsalade en rode bietjes met appel, sinaasappel en okkernoot.

Bietjes

Het zonnige weekend mag beginnen!

2 thoughts on “Over aspergesoep die appelcake werd…

    1. Kim Post author

      De quatre quart was nogal sponzig en kan bij een volgende poging wat meer bakpoeder gebruiken; de “gezonde” cake smaakt goed!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.