Kristof en Kim

Pandapants

Pandapants

Pandapants

Panda’s zijn de favoriete dieren van Axl-Miro – oké, vermoedelijk een licht “gestuurde” keuze, aangezien mijn totem bij de scouts Sociale Panda is en we een grote pluche panda en nog wat andere panda-prullaria in huis hebben. Toen het patroon van de Cisse-broek enkele weken geleden verscheen, twijfelde ik dan ook niet lang over welke stof ik wilde gebruiken!

IMG_3814.JPG

IMG_3935.JPG

Ik maakte een versie met ritsgulp maar deed ergens iets mis waardoor er geen overslag meer was voor een knoopsgat, wat ik opgelost heb door er een lusje aan te naaien. Aan het achterpand voegde ik een wit biesje toe om het drukke patroon wat te breken.

Axl-Miro is fan van de panda-broek, ze is intussen al ettelijke keren gewassen en de panda’s ter hoogte van zijn knieën lijken al wat meer op bruine beren…

IMG_3988.JPG

Patroon: Cisse van Zonen09 in maat 92
Stof: Menagerie with Panda Bears van Robert Kaufman

IMG_6944.JPG
Isolde heeft ook al mini-panda-outfits! De rechtse foto maakte ik twee weekends geleden, toen ze voor het eerst de hele nacht door sliep (nota bene toen het uur naar wintertijd wijzigde)! De afgelopen nachten werd ze soms wakker om te drinken, soms is Axl-Miro eerder wakker ’s ochtends en slaapt Isolde nog flink! Ik mag dus absoluut niet klagen over gebroken nachten!

2 thoughts on “Pandapants

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.