Kristof en Kim

Rugzakje voor Louise

Rugzakje voor Louise

Rugzakje voor Louise

Op 17 juli 2015 werd mijn metemeisje Louise geboren!

Ze kreeg al enkele cadeautjes uit de winkel, maar ik wilde graag ook iets naaien voor haar. In navolging van Axl-Miro’s kleuterrugzakje maakte ik met hetzelfde patroon een rugzak voor Louise, om te gebruiken voor logeerpartijtjes of om haar reservekleren mee te nemen naar de crèche. Bij het maken van het jaaroverzicht van mijn blogje ontdekte ik dat deze rugzak nog niet liet zien, vandaar nog gauw enkele foto’s om toe te voegen aan mijn ‘naaiarchief’ (de foto’s werden eind oktober onderweg in de auto genomen, vlak voor de babyborrel, en zijn niet van geweldig goede kwaliteit, net zoals het rugzakje jammer genoeg).

imageimageimage

Ik gebruikte “Summer Night Lights” uit de Wee Wander-collectie van Michael Miller, een schoon zacht stofke. Voor de voering haalde ik nog eens een laken van Kristofs tante uit de kast, op de bodem naaide ik zilverkleurig nepleer.

imageimageimage

Ik gebruikte een dikke roze rits en roze paspel, beiden uit de Veritas. Binnenin naaide ik een sleutellusje, op de riempjes gebruikte ik een sierstiksel.

image

Helaas weet ik niet meer welke versteviging ik gebruikte voor Axl-Miro’s rugzak, die vrij stevig is maar toch soepel aanvoelt. De versteviging die ik in dit rugzakje gebruikte is wat stijver waardoor het een beetje ‘kartonachtig’ voelt en niet zo mooi op de stof gestreken is (je ziet bobbeltjes in het gras). Jammer, want daardoor vind ik de rugzak voor Louise veel minder geslaagd dan mijn eerste exemplaar… ze krijgt dus binnen enkele jaren een nieuwe! 😉

imageimage

Patroon: Toddler Backpack van Made by Rae.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.