Kristof en Kim

Sinterklaas

Sinterklaas

Sinterklaas

IMG_3459   IMG_3463IMG_3474IMG_3516

We hadden de eer om naar twee Sinterklaasfeesten te mogen gaan, zowel van oma haar werkgever als van de Universiteit waar ik werk. Axl-Miro en Isolde waren behoorlijk onder de indruk van de Sint en de Zwarte Pieten, op de schoot van de Sint zitten durfden ze weliswaar niet maar ze luisterden wel braaf naar wat hij te vertellen had.

IMG_3566 IMG_3571 IMG_3581 IMG_3586 IMG_3608

Er was van alles te beleven op beide feesten: Axl-Miro liet een stoere draak en een piraat op zijn armpjes grimeren en ‘bakte’ samen met oma koekjestaart. Op de Universiteit leefden ze zich uit op de springkastelen en in de speelhuisjes!

IMG_4561

Op vrijdag 4 december werd Axl-Miro ’s ochtends goed op tijd op school verwacht. De Zwarte Pieten zwaaiden al vanop het dak! De Sint deed zijn intrede op de speelplaats in een coole cabrio! Axl-Miro knutselde een mooie pietenmuts en ook Isolde bracht een schoon exemplaar mee van de Hummeltjes.

IMG_4574

Zaterdag had Axl-Miro helaas de hele dag koorts en het enthousiasme om de schoen te zetten was helaas ver zoek. Ik zette dus maar zelf hun beide schoentjes met een wortel voor het paard… toen ik ’s nachts thuis kwam van de fijne maar vermoeiende eerste quiz van Gouw Limburg, was de Sint nog niet gepasseerd!

Gelukkig sliepen Axl-Miro en Isolde zondagochtend wat langer en toen we rond 9u00 naar beneden gingen was de deur van de living dicht! Verbaasd gingen we kijken… en Sinterklaas had ons tijdelijke adres toch gevonden!! Hij bracht Duplo, een schattige pop, een ijsjesmachine voor in bad, een grote puzzel, wat Play-Doh en uiteraard koekjes en mandarijnen! Het leek wel alsof de Zwarte Pieten zich al geamuseerd hadden met de treinbaan. Bij het lossen van een palletje letterkoekjes ging er precies iets mis 🙂

IMG_4634IMG_4638IMG_4644

Axl-Miro en Isolde waren allebei heel blij! Isolde hapte in alle chocolade mannekes die ze tegenkwam 🙂 Helaas was Axl-Miro nog wat koortsig en zocht hij al gauw weer toevlucht op de zetel. Tussen de dutjes door hebben we fijn kunnen spelen en na een dagje extra uitrusten bij oma is hij bijna weer genezen!

Tot volgend jaar Sinterklaas, dan kan je ons hopelijk terug in de Casterhovenstraat vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.