Kristof en Kim

Trots!

Trots!

Trots!

In de crèche werken ze met ZiKo-Vo, een kindvolgsysteem voor baby’s en peuters.

IMG_3746.JPG
Axl-Miro kreeg zijn “rapport” mee voor (bijna) 23 maanden en het is heel positief! Er staat onder meer op dat hij een tof kereltje is dat zich opperbest voelt, dat hij flink kan puzzelen en graag buiten speelt.

Je weet wel dat je kind het goed doet maar ’t is heel fijn om dat door anderen bevestigd te krijgen… ik ben een supertrotse mama!!

IMG_3712.JPG

De ballenbaan hebben we geleend in de spelotheek. Axl-Miro vindt het heel fascinerend en heeft er al veel mee gespeeld!

We brachten ook een grote vrachtwagen met twee auto’s mee maar daar heeft hij geen interesse in. Handig dat we het gewoon kunnen terug brengen dus! Als de ballenbaan de komende weken een succes blijft dan kopen we er misschien wel eentje voor zijn verjaardag!

IMG_3676.JPG

Isolde doet het trouwens ook schitterend: ze eet, slaapt en groeit goed!

*trots en tevreden dus!*

2 thoughts on “Trots!

  1. tine

    oh waar is zo een spelotheek? is dat de moeite? want viktor is alles snel beu en we houden niet van ‘nieuw’ speelgoed kopen, nu vooral tweedehands

    1. Kim Post author

      Tine, de spelotheek ligt in het ontmoetingscentrum De Hazelaar in de Banneuxwijk. Het lidgeld is 2,5 euro per gezin voor een jaar en je mag twee stukken speelgoed per kind ontlenen. We leenden al ‘ns de spoorbaan van Duplo (intussen kregen we die cadeau, uuuuren speelpret!), een ballenbaan, een wip voor de babyborrel, … ze hebben er ook oa. spelletjes van Haba, puzzels, (loop)fietsjes, …Ik vind het dus wel de moeite, enkel de openingsuren zijn nogal beperkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.