Kristof en Kim

Trouw-countdown: nog 7 maanden!

Trouw-countdown: nog 7 maanden!

Trouw-countdown: nog 7 maanden!

In december legden we onze locatie definitief vast. We doen ons feest op de speelplaats van een secundaire school hier in de buurt. 330 meter van onze voordeur om precies te zijn. “Speelplaats” klinkt wat gek aangezien er enkel scholieren van 16 en 17 jaar rondlopen, het is eerder een tuin met bomen en wat verharding, “buitenruimte” is eigenlijk een betere omschrijving.
We zochten heel lang naar een fijne feestplek, maar we vonden geen betaalbare locatie waar het feest buiten kan doorgaan, met een uitwijkmogelijkheid naar binnen als het weer toch minder goed zou zijn.
Dagelijks fietsen of wandelen we voorbij de school en zo ging langzaam het idee broeden om daar een feest te geven. Tot onze verbazing ging de directeur vrijwel meteen akkoord!
Aangezien het schoolvakantie is kunnen we de dagen vooraf ook rustig onze tijd nemen om de boel in te kleden en om achteraf op te kuisen.
Wij zijn alleszins heel erg blij dat we deze locatie durfden vragen én toestemming kregen!

Wachten terwijl papa een kostuum kiest

Voor een trouwkleed ging ik samen met mijn mama op zoek. We bezochten drie bruidswinkels en vonden hét kleed uiteindelijk in de eerste winkel waar we geweest zijn! Kristof bestelde zijn kostuum volledig op maat, van de stof over de knoopjes tot het garen: helemaal zelf gekozen! Ik ben héél benieuwd naar het resultaat!

IMG_7486.JPG
Een save-the-date-kaartje werd verstuurd naar de gasten.

Nu moeten we dringend de catering vastleggen en de ceremoniemeester, DJ en fotograaf contacteren!

Wordt dus ongetwijfeld vervolgd….

IMG_4996.JPG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.