Kristof en Kim

Trouwen en verbouwen

Trouwen en verbouwen

Trouwen en verbouwen

Vorige week werden enkele belangrijke beslissingen genomen voor onze plannen in 2015: we gaan trouwen en verbouwen!

Kristof vroeg mij in oktober 2013 ten huwelijk, bovenop de Eiffeltoren! We hebben lang gezocht naar een geschikte locatie en afgelopen vrijdag kregen we een mailtje dat we toestemming hebben om hier kort in de buurt ons feest te geven! Nog 8 maanden om op zoek te gaan naar de geschikte kleren, catering, inkleding, uitnodiging, ringen, …  We verzamelen onze ideeën alvast op Pinterest!

IMG_4263  IMG_4321

Dat we willen verbouwen staat ook al langer vast. We kochten in januari 2009 een rijhuis en deden intussen al heel wat werk: op het gelijkvloers kwam een nieuwe vloer, overal werd elektriciteit, waterleiding en verwarming vernieuwd, we plaatsten een nieuwe keuken, badkamer en toilet, de houten vloeren op de eerste verdieping werden geschuurd en geolied, … Achteraan ons huis is echter nog een oude veranda en een versleten badkamertje. We namen contact op met een architect en hebben hem gevraagd om een plan te tekenen voor een nieuwe achterbouw én voor het inrichten van de zolderverdieping. De komende maanden kiezen we dus niet alleen trouwringen maar ook bouwdingen! Ook onze bouwinspiratie verzamelen we op Pinterest: hier, hier en hier!

We kijken uit naar 2015! Maar eerst nog genieten van de laatste weken van 2014… ik ben intussen 18 weken thuis, nog 5 weken verlof vooraleer ik terug aan de slag ga! Ik vind het nog steeds heerlijk om thuis te zijn!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.