Kristof en Kim

Twee! Hoera!

Twee! Hoera!

Twee! Hoera!

We hadden een fijn feestweekend!

Zaterdag mocht Axl-Miro een cadeau kiezen bij Kleine Noorman in Landen. Hij was echter zo gefascineerd door de treinbaan in de winkel dat al de rest hem een beetje ontging. We kozen de grote magneetraket van Janod en dat bleek een schot in de roos! Axl-Miro heeft de raket gisteren al tientallen keren afgebroken en terug in mekaar gebouwd (“mannetje mee!”)!

Bij zijn ontbijt kreeg hij voor het eerst een Kinder Surprise-ei, waar toevallig een hondje in zat. De astronaut moet dus niet alleen op ruimtereis, het hondje (Laika?) mag mee in de raket!

IMG_4104.JPG

Verder kreeg hij van ons “De kleine boomgaard” van Haba. We hebben het meteen een keer gespeeld en we vonden het alledrie plezant, hoewel Axl-Miro de spelregels op zijn eigen manier interpreteerde! 🙂
Hopelijk heeft hij mijn spelletjesgoesting geërfd, Kristof speelt helaas niet zo graag gezelschapsspelletjes…

We maakten tijd voor een verjaardagsselfie, net als vorig jaar!
Door het sombere weer is de kwaliteit van de foto’s helaas niet schitterend.

IMG_4128.JPG IMG_4637.JPG

Zondagnamiddag kwamen de grootouders en beide peters met hun gezin meevieren! Ik bakte biscuit gevuld met banketbakkersroom en chocomousse en een Snickerstaart. Ik denk dat ze in de smaak vielen want beide taarten waren zo goed als op!

 

IMG_4118.JPG IMG_4121.JPGIMG_7087.JPGIMG_7114.JPGIMG_7089.JPG

Axl-Miro kreeg een leuke loopfiets, een grote doos Duplo, boeken en een plezante puzzel, genoeg voor héél veel speelpret!!

Vandaag viert hij zijn verjaardag met de vriendjes op de crèche en dan kan de kroon weer weggelegd worden.

IMG_7042.JPG

One thought on “Twee! Hoera!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.