Kristof en Kim

Vakantie 2015 – een verslagje!

Vakantie 2015 – een verslagje!

Vakantie 2015 – een verslagje!

Een maand verlof is voorbijgevlogen!

De vakantie kon niet beter beginnen: op 17 juli is Louise geboren, mijn metemeisje!

image

image

image

De dag nadien vertrokken we naar Madrid voor een hete maar heerlijke citytrip, de eerste vliegvakantie met de kinderen is zeker voor herhaling vatbaar!

image

image

Verder vulden we het verlof met fietstochten, terrasjes en heel wat babybezoekjes. We gingen enkele keren naar Bokrijk (waar opa als imker werkt) en bezochten het fijne kinderfestival Zomerwei in Diepenbeek. We reden naar het regenachtige Aken en dwaalden door het labyrint op C-Mine.

image image image image image image

image image image

Halverwege het verlof moest Kristof terug aan het werk en hield ik samen met de kinderen “staycation”, rustige verlofdagen thuis, met de zandbak en de tuinslang in de hoofdrol. Ongewild zorgde ik ervoor dat Axl-Miro helemaal verslingerd raakte aan televisie… voor de zomer keek Axl-Miro vaak filmpjes op de iPad, maar nooit naar TV. Om hem op het potje te lokken zocht ik naar een kinderzender en sindsdien kent Nick Jr. geen geheimen meer voor Axl-Miro! Hij vindt het geweldig om naar Dora, Paw Patrol, Peppa Pig en Bubble Guppies te kijken. En het potje? Als hij in zijn blote billen rondloopt dan gaat het prima en vrijwel “accidentloos”, zowel voor grote als kleine boodschappen. Zodra hij een onderbroek aanheeft dan gaat het mis… De meeste dagen liep hij dus vrolijk met blote billen rond 😉 We zullen wel zien hoe het gaat als hij op 1 september naar school gaat!

image image image image image image image

Heel wat tijd ging naar trouwvoorbereidingen: het kleed werd (aan)gepast, de ceremonie samengesteld, boekjes gedrukt, geknipt en geplooid, tafellakens werden gestreken, … Met zes vriendinnen naaiden we op een avond een heleboel vlagjes – 155 om precies te zijn, goed voor 50 meter vlaggenlijn! Dankjewel Ann, Ilse, Jolien, Lotte, Mieke en Sandra!!! Ik maakte last-minute twee outfits voor de kinderen en zocht naar schoenen en bretellen.

Als knallende afsluiter van deze zalige vakantie was er dé grote dag, die eigenlijk een heel weekend duurde! Op vrijdag 14 augustus om 11u45 zijn we in het stadhuis van Hasselt getrouwd en dat hebben we uitgebreid gevierd op zaterdag 15 augustus, maar daarover later meer, dat verdient een apart verslag!

imageimage

Vandaag werden de laatste feestresten opgeruimd en gingen we met de kinderen zwemmen in “Mijn Zwemparadijs” in Beringen. We vonden het nogal frisjes in het zwembad maar we hebben ons goed geamuseerd! Isolde stapte flink langs de rand van het kinderbadje en Axl-Miro vond het geweldig in het water!

image

Het was een fantastische maand vakantie, met een beetje weemoed zet ik zo meteen de wekker om morgen terug aan het werk te gaan… maar ook met een hoofd en een hart vol warme herinneringen!!

image image

De titel van dit blogbericht was bijna @&qsz”e'(((jè!ytr§e(&@e… Axl-Miro had zich eens laten gaan op het toetsenbord 😉

2 thoughts on “Vakantie 2015 – een verslagje!

 1. Laura Mercier

  Proficiat met jullie huwelijk Kim!!
  Wij zijn een paar weken geleden ook gaan zwemmen in Beringen en we zijn na 5 minuten moeten weggaan, het water was veel te koud voor Marie. Ironisch gezien is dat wel het enige zwembad waar we al moesten betalen voor haar! 🙂
  Dommelslag in Overpelt is een echte aanrader maar natuurlijk wel een stukje rijden voor jullie.
  Groetjes en hopelijk tot snel!
  Laura

  1. Kim Post author

   Dag Laura!
   In Dommelslag zijn we ook al geweest, dat was inderdaad leuk!
   Na een tijdje was het wel aangenaam qua temperatuur in Mijn Zwemparadijs, maar dat duurde toch wel eventjes vooraleer we er aan gewend waren.
   Groetjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.