Kristof en Kim

Voor Fleur en Emmeline

Voor Fleur en Emmeline

Voor Fleur en Emmeline

Mijn jongste neef Dries kreeg een dochtertje, Fleur! Vorige zondag mochten we klinken op Fleurs gezondheid en daar hoort uiteraard een cadeautje bij.

Ik maakte opnieuw een Grace-jurkje, deze keer in een Soft Cactusstofje (Puzzled Milly S Rood). De witte knoopjes komen van Veritas.

imageimageimageimage

Isolde heeft zich goed geamuseerd op het springkasteel tijdens Fleurs feest! Ze is echt onbevreesd en vindt het heerlijk om rond te kijken naar de andere kindjes en kruipt vrolijk rond op het luchtkussen. We smulden van de taart en de chocomousse.

imageimage

imageimageimage

Emmeline is het dochtertje van onze vrienden Sarah en Jo, geboren twee dagen voor Isoldes eerste verjaardag! Omdat we op Herfstontmoeting waren konden we helaas niet in de materniteit op bezoek gaan maar we mochten dit lieve kleine meisje snel gaan bewonderen bij hun thuis. Het werd een gezellige avond met lekker eten!

Voor Emmeline maakte ik een Grace-jurkje uit een roos stofje met gouden accentjes (Brambleberry Ridge Shimmer Reflection van Michael Miller Fabrics) en gebruikte ik dezelfde knoopjes als voor Fleur, weliswaar in de roze versie. Omdat mijn lap stof niet breed genoeg was voor een rimpelrok maakte ik een stolpplooi.

imageimageimage

De foto’s van kleedjes zijn niet van fantastische kwaliteit, maar bij beide cadeautjes moest ik de knopen nog aannaaien onderweg in de auto… beetje last-minute dus!

Begin 2015 zei ik hier dat er dit jaar tien baby’s op komst waren – dat werden er intussen elf!
Welkom Ella, Gust, Bas, Lieve, Fien, Gwen, Louise, Lea, Fleur en Emmeline! Dit jaar zijn de meisjes echt aan de macht in onze vrienden- en kennissenkring!

Over enkele weken weten we als we nog een kleedje mogen naaien of toch beter een ander cadeautje fabriceren voor het kindje van Isoldes peter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.