Kristof en Kim

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest

Vorige week kreeg ik een uitnodiging met het verzoek om op zaterdag 10 juni om 10u00 klaar te staan in gewone kleren, mét kousenband en goed humeur!

Gisteren werd ik opgehaald door Taxi Liese en werd ik naar het paviljoentje aan het Albertkanaal gebracht waar al mijn vriendinnen op mij stonden te wachten: super!! Iedereen had iets lekkers gemaakt, de hele tafel stond vol met taarten, fruit, chocomousse, wafels, speculaas, … echt smullen!

image

imageimageimage

Na de uitgebreide brunch trokken we naar de fietstunnels in de buurt van Kapermolen voor een workshop graffiti. Niet zo simpel als het lijkt maar heel plezant om eens te proberen! De graffiti-kerel werkte hier en daar nog wat bij wat verbluffende resultaten opleverde.

imageimageimageimageimageimageimage

De zon deed intussen haar uiterste best en na de workshop wandelden we de stad in voor een ijsje. Sarah, Liese en Sandra hadden een stadsspel in mekaar gestoken waarbij we ons in twee groepen verdeelden en de stad doorkruisten op zoek naar letters, terwijl we moesten proberen om de andere groep te fotograferen én vermijden dat we zelf gezien werden. Na een aperitiefje op het terras schoven we aan bij Juan Luis voor heerlijke tapas. We sloten de dag af in het Hooghuis en rond 1u00 was ik moe maar zeer voldaan! Taxi Liese bracht me – weliswaar te voet – terug naar huis voor deugddoende slaap.

imageimage

Echt een héél dikke merci meisjes voor de fijne dag!
Dankjewel Ann, Evelyne, Hanne, Ilse, Ines, Jolien, Laura, Liese, Lotte, Mieke, Nadine, Sandra, Sarah en Sofie!!

image

Kristof had intussen ook een vrij-gezellige dag met de mannen!
Isolde en Axl-Miro mochten bij oma en opa gaan logeren, zo te horen vonden ze dat ook alle vier plezant, Isoldes eerste nacht zonder mama in de buurt is vlot verlopen!

Ik kocht afgelopen week een selfiestick bij Flying Tiger voor slechts vijf euro, die heeft al meteen dienst gedaan! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.