Kristof en Kim

Zomers weekend

Zomers weekend

Zomers weekend

We genoten van een heerlijk zomers weekend!

image

Gisteren gingen we naar Heidestrand om te zwemmen. Het was behoorlijk druk aangezien er heel wat Pukkelpoppers op de camping waren, maar in het water viel het goed mee. Ik ging samen met Axl-Miro van de glijbaan en hij vond het fantastisch om te kijken naar de durvers die van de snelle schuifaf gleden en van de hoogste plank sprongen!

Isolde amuseerde zich en genoot ervan dat Kristof haar hoog in de lucht gooide. Zowel Axl-Miro als Isolde sprongen zonder vrees het water in!

image image

Vandaag gingen we naar Blueberry Fields in Koersel om blauwbessen te plukken.
Onder de brandende zon plukten we in een klein uurtje ongeveer 2,5 kilo besjes. Aanvankelijk hielp Axl-Miro goed, maar op het einde kieperde hij zijn volle emmertje om… zodat we alle bessen uit het gras konden vissen!

image imageimageimage

Nadien reden we naar Het Boske op Lindeman: een ideaal terras voor de kinderen! Isolde kroop vrolijk op het springkasteel en zette fier haar eerste pasjes achter een loopwagentje. Ze stapt al een tijdje langs de rand van de zetel, een tafeltje, de rand van het park, … maar nu is ze dus ook vertrokken met een loopwagentje (filmpje!)! Axl-Miro amuseerde zich in het speelhuisje én we smulden van pizza en pasta met verse mosselen.

image image image image image image

Vervolgens reden we naar Helchteren om oma te feliciteren met haar verjaardag (hoera voor mama/oma!) en ten slotte stopten we nog even in Zonhoven om bij bomma en bompa binnen te springen.

Topweekend! Eén week getrouwd! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.